Colon Cleanse capsule - cu calciu, care contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive!
Capsulele Colon Cleanse conțin 12 ingrediente active:
- fibre de orez brun (Oryza Sativa),
- coji de psyllium sau tărâţe indiene (Plantago Ovata),
- pectină de mere,
- gumă de salcâm,
- Lactobacillus Acidophilus,
- Bifidobacterium Infantis,
- rădăcină de ghimbir (Zingiber Officinale),
- FOS - fructooligozaharide,
- calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive,
- magneziu, care contribuie la eliberarea de energie în timpul metabolismului,
- seleniu, care este un antioxidant (joacă un rol în protejarea celulelor de stresul oxidativ),
- potasiu, care joacă un rol în menținerea tensiunii arteriale normale.
Culturile microbiologice sunt un factor cheie pentru menținerea echilibrului în intestin.
Există bacterii »bune«, în intestinul nostru care sunt utile pentru noi și ajută la digestie și bacterii »rele« pe care vrem să le reducem. Aici intră în joc o serie de culturi microbiologice, care sunt adesea folosite pentru a ajusta nivelul bacteriilor »rele«, astfel încât să nu afecteze nivelul celor »bune«.
În formula capsulelor pentru curățarea colonului există două tipuri de culturi microbiologice - Lactobacillus Acidophilus și Bifidobacterium Infantis. Ambele tipuri sunt bacterii lactice care produc o enzimă, numită lactază și se găsesc în unele produse lactate, cum ar fi iaurtul.
Fibrele sunt o parte importantă a unei diete echilibrate.
Alimentele bogate în fibre ne oferă o mai mare senzație de sațietate, așa că este important să mâncăm cât mai mult. Fibrele solubile se găsesc în citrice, orez și cartofi, în toate leguminoasele, orz și în toate legumele. Cu toate acestea, fibrele insolubile sunt abundente în toate tipurile de nuci, semințe de in și orez brun.
O mulțime de fibre conţin de asemenea, tărâţele indiene sau psyllium (Plantago Ovata), care provine din nordul Indiei și Iran, unde este cultivată în principal pentru semințele sale. Cea mai mare parte a fibrei se află în semințele sale (în special coji), care pot fi consumate singure (de exemplu, înmuiate în apă), întregi sau măcinate. Cojile semințelor se umflă în contact cu apa și creează o substanță asemănătoare gelatinei.
Produsul este supliment alimentar.