Păpădie în capsule pentru susținerea funcțiilor ficatului și stomacului.
Păpădia (Taraxacum officinale Weber) este o plantă perenă, care crește mai ales în locurile moderat de calde din emisfera nordică și începe să înflorească la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai. Apoi crește floarea galbenă caracteristică, din care se dezvoltă un fruct pufos sau papus.
Păpădia este deosebit de utilă, deoarece întreaga plantă poate fi folosită în diverse scopuri. Din rădăcină, frunzele și floarea de păpădie se prepară o varietate de ceaiuri, tincturi și suplimente alimentare. Frunzele de păpădie sunt folosite în principal la gătit și au un gust amar caracteristic.
Capsulele conțin un extract uscat din partea aeriană a păpădiei, standardizat cu 2% flavonoide. Flavonoidele sunt substanțe care se găsesc în fructe și legume și care le dau culorile lor caracteristice. Ca ingredient activ, acestea sunt indispensabile și au multe efecte pozitive.
Extractul din păpădie este standardizat cu 2% flavonoide.
Păpădia contribuie la funcționarea normală a ficatului și a stomacului, prin susținerea funcției tractului digestiv și a echilibrului fiziologic al pH-ului stomacului.
Capsule cu microgranule inovatoare* pentru o eficacitate mai mare.
*Microgranulele sunt sfere cu un diametru de 1 mm care conțin extracte naturale standardizate din plante. Acestea sunt produse cu ajutorul tehnologiei inovatoare Galen și asigură o eficacitate mai mare și o eliberare controlată a ingredientelor active în organism.
Principalele beneficii ale capsulelor de păpădie marca Neovital Health sunt:
- sprijin natural pentru ficat, stomac și tractul digestiv,
- microgranule care mențin o concentrație eficientă și stabilă a extractului și
- eliberarea controlată a ingredientelor active în organism, îmbunătățind biodisponibilitatea.
Produsul este supliment alimentar.