Piper negru + crom - pentru metabolism și glicemie normală.
Piperul este o plantă al cărei fruct omonim este folosit în gătit ca și condiment. Planta se poate urca până la 10 metri. Pentru uz culinar, fructele trebuie uscate. Ele pot fi negre, roșii sau albe. Piperul negru uscat (Piper nigrum) a fost folosit încă din antichitate. Este unul dintre cele mai comune condimente folosite în toate bucătăriile din întreaga lume.
Gustul picant al piperului, se datorează conținutului de piperina, care din punct de vedere chimic este un alcaloid. Piperina poate fi disponibilă singură ca supliment alimentar și este din ce în ce mai adăugată la alte ingrediente, deoarece piperina le îmbunătățește absorbția.
Cromul este un microelement care este esențial pentru corpul uman. Este prezent în multe alimente, dar absorbția din alimente este foarte scăzută - doar aproximativ 3%. Absorbția este îmbunătățită prin consumul concomitent de acid ascorbic sau vitamina C.
Cromul este foarte important pentru metabolism și joacă un rol în metabolismul macronutrienților. În plus, cromul ajută la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge.
Avantajele folosirii capsulelor Piperine (piper negru) + crom:
- un supliment alimentar excelent pentru cei activi fizic - se recomandă utilizarea lui, înainte de antrenament sau exerciții fizice,
- o combinație populară de suplimente în rândul sportivilor
- potrivit pentru diabetici - cromul ajută la menținerea nivelului normal de glucoză din sânge,
- piperina asigură, de asemenea, o bună absorbție,
- pentru un bun metabolism și metabolismul macronutrienților.
1 capsulă conține piperină 25 mg și crom 6 μg.
Produsul este supliment alimentar.