Suc de ciulin de lapte– o plantă cu o tradiție de utilizare de 2.000 de ani.
Ciulinul de lapte (Silybum marianum) este o plantă spinoasă din familia silybum, care înflorește cu flori mov distinctive. Cea mai utilă parte a plantei sunt fructele (pentru sucuri, tincturi etc.), dar pe lângă acestea se mai consumă și rădăcinile și frunzele (de exemplu, pentru a pregăti salate).
În tradiția populară, ciulinul de lapte este cunoscut și sub următoarele denumiri:
- St Mary thistle / ciulin pătat,
- ghimpan
- armurai
- scaiete.
Sucul de ciulin marca FutuNatura este făcut din semințele fructului de ciulin, o planta care a fost folosită și în Grecia antică.
Vitamina C adăugată este un antioxidant care joacă un rol în funcționarea sistemului imunitar.
Vitamina C adăugată, ca și antioxidant, joacă un rol în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și în funcționarea sistemului imunitar, crește absorbția fierului, contribuie la refacerea formei reduse de vitamina E, contribuie la funcționarea sistemului nervos, eliberarea de energie în timpul metabolismului, pentru a face sucul și mai eficient și contribuie la reducerea oboselii și epuizării.
Produsul este supliment alimentar.