FutuNatura

BIO Ulei de cocos, extra virgin

Conținut: 1000 ml
OFERTĂ DE WEEKEND
FutuNatura

BIO Ulei de cocos, extra virgin

Conținut: 1000 ml
OFERTĂ DE WEEKEND
  • ulei extrem de stabil
  • presat la rece
  • nerafinat
49,99 lei 59,99 lei
Nr. produs: FN162
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTĂ DE WEEKEND - Profitați de livrare gratuită la fiecare achiziție de peste 99 lei.
  • Produsul este în stoc
  • Data expirării: 17.08.2025
  • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 1,43 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Reducere la cantitate

Cumpără 2 și economisește
48,99 lei / buc.
97,98 lei
119,98 lei
Cumpără 3 și economisește
47,99 lei / buc.
143,97 lei
179,97 lei

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
  • General

    Ulei de cocos presat la rece - în ambalaj XXL!

     

    BIO Uleiul de cocos de la FutuNatura este extras prin presare la rece din nuci de cocos proaspete (Cocos nucifera). Presarea la rece permite uleiului să păstreze cât mai multe substanțe nutritive, precum și gustul natural și aroma sa delicată.

    Caracteristica specială a acestui ulei este că este solid și alb la temperatura camerei și se transformă într-un ulei lichid limpede la peste 24°C. Dacă este solidă, este ușor de folosit ca și untul. De aceea, mulți oameni îl numesc și unt de nucă de cocos sau grăsime de nucă de cocos. 

     

    Uleiul de cocos este o sursă de acid lauric, care este o grăsime MCT.

     

    Acidul lauric prezent în uleiul de nucă de cocos organic este un acid gras saturat și este una dintre grăsimile MCT (trigliceride cu lanț mediu). Este o grăsime C12 MCT.
     

    De ce uleiul de cocos FutuNatura este o alegere excelentă: 

    • Se obține prin presare la rece, ceea ce permite păstrarea substanțelor nutritive, a gustului și a aromei,
    • este extra virgin și nerafinat,
    • este produs în cadrul unei producții ecologice controlate din nuci de cocos de calitate din Sri Lanka,
    • este produs în conformitate cu certificările recunoscute la nivel internațional (ISO, FSSC, HACCP),
    • este un ulei extrem de stabil, care poate rezista la temperaturi ridicate,
    • conține mai mult de 48% acid lauric.   

     

    Versatilul ulei de nucă de cocos este indispensabil în aplicațiile culinare și cosmetice.

     

    De ce să folosiți uleiul de nucă de cocos? 

    • Este unul dintre cele mai stabile uleiuri la temperaturi ridicate, deci este potrivit pentru prăjire, wok, gătit și copt. 
    • Îl puteți folosi pentru a găti tot felul de mâncăruri - dulci și sărate. Îl puteți folosi pentru a îmbogăți smoothie-uri sau creme tartinabile, dar este cu adevărat uleiul preferat pentru deserturi. 
    • Este, de asemenea, extrem de popular în domeniul cosmeticelor, unde este folosit pentru îngrijirea pielii și a părului, pentru demachiere și ca ingredient în exfoliante, creme, balsamuri și alte produse cosmetice.
  • Utilizare

    Utilizare: Uleiul de nucă de cocos este versatil în aplicațiile culinare și este, de asemenea, potrivit ca ulei natural pentru îngrijirea pielii. Deoarece poate rezista la temperaturi ridicate, este potrivit pentru coacere și prăjire.

  • Ingrediente
    Valoarea nutritivă medie la 100 g
    Valoarea energetică 3700 kJ / 884 kcal
    Grăsimi 100 g
    - din care grăsimi saturate 89,9 g*
    - din care grăsimi nesaturate 4,9 g
    - din care grăsimi polinesaturate 5,1 g
    - din care grăsimi trans < 1 g
    Carbohidrați 0 g
    - din care zaharuri 0 g
    Fibre alimentare 0 g
    Proteine 0 g
    Sare 0 g

    *din care 48,1 g de acid lauric

     

    Ingrediente: ulei de cocos extravirgin 100% din productie ecologica certificata. LK-BIO-149. Agricultura în afara UE.

    Origine: Sri Lanka

    Cantitate netă: 1000 ml 

     

    Produsul nu conține gluten și OMG-uri (organisme modificate genetic).

  • Precauții

    Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si mirosuri puternice. După deschidere, utilizați ustensile curate și uscate pentru a preveni deteriorarea rapidă a uleiului rămas.

Recenzii de la utilizatorii noștri

„Pot include cu ușurință uleiul de cocos în dieta și îngrijirea mea zilnică.”

Adriana Nastasie
Ambasadoarea FutuNatura

„Poți folosi acest ulei în bucătărie pentru aproape orice fel de mâncare!”

Andreea Plesoeanu
Ambasadoarea FutuNatura

„Ar trebui să avem întotdeauna ulei de cocos acasă. Îl folosesc mai ales ca loțiune de corp pentru că nu lasă pielea grasă.

Ioana-Ștefania Valenciuc
Ambasadoarea FutuNatura

„Folosesc ulei de cocos de mulți ani, atât în ​​gătit, cât și pentru îngrijirea pielii”.

Mirela Zapciroiu
Ambasadoarea FutuNatura

„Am pus uleiul de cocos în formă solidă într-o tigaie încinsă și se topește”.

Monica Gabriela Lupan
Ambasadoarea FutuNatura

„Uleiul de cocos poate fi folosit și ca mască de păr”.

Melinda Spaniol
Ambasadoarea FutuNatura
Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
BIO Ulei de cocos, extra virgin
49,99 lei
59,99 lei
-+
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2024 | Be Healthy d.o.o. | Harta site-ului | Utilizarea cookie-urilor | Setări cookie