WUNDmed

Plasturi de detoxifiere pentru picioare

Conținut: 10 buc
OFERTA LUNII
72,49 lei
Nr. produs: WUN50
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTA LUNII – Profitați de o reducere de 10% la toate produsele din oferta noastră.
 • Produsul este în stoc
 • Data expirării: 31.12.2026
 • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 1,83 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Reducere la cantitate

Cumpără 2 și economisește
67,49 lei / buc.
134,98 lei
144,98 lei
Cumpără 3 și economisește
62,49 lei / buc.
187,47 lei
217,47 lei

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
 • General

  Plasturi de detoxifiere pentru picioare - acționează peste noapte.

   

  Picioarele sunt o parte a corpului foarte stresată, deoarece în ele se acumulează multe toxine din organism. În masajul reflex al picioarelor, fiecare parte a corpului sau fiecare organ al corpului este conectat la o anumită zonă a piciorului.

  Plasturii de detoxifiere pentru picioare sunt plasturi terapeutici complet naturali, fabricați din extracte naturale și oțet de bambus, nu conțin aditivi chimici și au o putere mare de absorbție a toxinelor. Plasturele cu oțet de bambus conține extracte naturale care pot revitaliza organismul.

   

  Deși sunt destinate picioarelor, pot fi folosite și pe alte părți ale corpului dacă este necesar - pe picioare, genunchi, șolduri, umeri, coate, mâini și gât.

   

  Plasturele se foloșeste peste noapte - în  faza de odihna a corpului, ingredientele naturale acționează mai mult timp, iar zonele afectate simt un efect revigorant.

 • Utilizare

  Instrucțiuni de utilizare: Spălați și uscați picioarele. Scoateți folia de protecție de pe plasture și puneți punga pe el. Înainte de a merge la culcare, lipește plasturele pe picioare, astfel încât punga cu ingredientele active naturale să fie în contact cu picioarele tale. Scoateți dimineața. Ele pot fi folosite și pe alte părți ale corpului.

 • Ingrediente

  Ingredinte: Oțet de bambus, oțet de lemn, turmalina, amidon de porumb, chitina, fibre vegetale.

  Conţinut: 10 buc

 • Precauții

  Precauţii: Doar pentru uz extern. A nu se utiliza pe pielea iritată sau deteriorată sau pe zonele cu eczeme. După deschiderea pungii transparente, utilizați imediat tampoanele individuale. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu utilizați în alte scopuri. Produsul nu este un produs medical și nu înlocuiește tratamentul medical. Ne abținem de la orice asociere cu revendicări sau asigurări de tratament. În caz de boală, consultați un medic sau personalul medical. Dacă sunteți alergic la plasturi, nu vă recomandăm să le folosiți. După utilizare, poate fi aruncat împreună cu deșeurile menajere. Destinat pentru o singură utilizare. A se păstra la loc uscat si la o temperatură cuprinsă intre 5 si 25 °C.

Pleoapele de detoxifiere pentru picioare
Plasturi de detoxifiere pentru picioare
72,49 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.