Lăptișorul de matcă - sprijinul dumneavoastră ideal la schimbarea anotimpurilor.
Lăptișorul de matcă este un produs natural al albinelor. În stup, albinele își hrănesc regina stupului cu acest produs. Datorită acestui fapt, ea este mult mai mare și are o durată de viață mai lungă decât celelalte albine.
Lăptișorul de matcă mai este numit și "nectarul albinelor". Este un ingredient comun în diverse produse, cum ar fi produsele de îngrijire a pielii sau a părului. Este cel mai frecvent utilizat în industria alimentară - sub formă de capsule, siropuri, dulciuri. Unele persoane îl consumă proaspăt (ca atare sau în combinație cu miere).
Se recomandă să luați lăptișor de matcă liofilizat BIO o perioadă de două luni pe an. Este deosebit de popular printre sportivi, la schimbarea anotimpurilor și în lunile mai reci. Capsulele vegane care conțin lăptișor de matcă sunt fabricate din produse vegetale. Acestea nu conțin doar lăptișor de matcă, ci și fibre de măr, care le îmbogățesc și mai mult.
Consumul de lăptișor de matcă liofilizat BIO este potrivit pentru:
- copiii mai mari de 6 ani,
- adolescenți,
- adulți,
- persoanele în vârstă,
- persoanele active și sportivii,
- persoanele cu un program încărcat.
Cu fiecare capsulă luați până la 334 mg de lăptișor de matcă liofilizat.
Lăptișorul de matcă BIO al mărcii Fleurance are certificat Ecocert – adică este produs într-un mod ecologic și responsabil din punct de vedere social. Fiecare serie este verificată cu atenție, pentru a se asigura că nu conține pesticide sau metale grele. Produsul nu este testat pe animale.
Liofilizare = uscare prin congelare:
- un proces prin care apa este eliminată din substanțele biologice și organice, fără a modifica însă structura și compoziția substanței,
- produsul este mai întâi congelat și, în final, trece de două ori prin procesul de uscare,
- deoarece este un proces de lungă durată, acesta se aplică numai substanțelor sensibile.
Produsul este supliment alimentar.