Cuișoare - un vechi condiment ayurvedic.
Cuișoarele din inflorescențe de cuișoare parfumate (Syzygium aromaticum) sunt cel mai frecvent utilizate sub formă uscată. Acest condiment străvechi s-a răspândit din Asia natală în întreaga lume.
Cuișoarele sunt populare în tradițiile chinezești și ayurvedice, unde sunt folosite în diverse scopuri. Sunt unul dintre cele mai utile condimente cu o aromă caracteristică și sunt folosite și pentru a face tincturi, ceaiuri, infuzii.
Tinctura marca Bioherba este făcută din cuișoare adăugate în glicerină. Aceasta din urmă este un lichid incolor și inodor care este puțin mai vâscos decât apa.
Pentru susținerea optimă a digestiei și a apetitului.
Cuișoarele au o contribuție importantă la menținerea digestiei. În plus, acestea susțin apetitul, gustul și digestia, neprovocând probleme persoanelor sensibile la creșterea nivelului de acid gastric.
Tinctura din cuișoare:
- nu conține alcool,
- ambalajul din sticlă permite o dozare ușoară a picăturilor,
- picăturile sunt pur și simplu adăugate în apă și apoi băute.
Deoarece tinctura este sub formă lichidă, organismul o absoarbe mai repede și îi utilizează mai bine ingredientele active. În plus, datorită metodei de preparare, aceasta permite conservarea cât mai mult posibil a substanțelor importante conținute în cuișoare.
Conține și vitamina C, care joacă un rol în funcționarea sistemului imunitar!
Pe lângă cuișoare, tinctura conține și vitamina C, care este una dintre cele mai importante vitamine, deoarece participă la diferite procese din organism. Astfel, contribuie/joacă un rol în:
- funcționarea sistemului imunitar,
- funcționarea psihologică normală,
- eliberarea de energie în timpul metabolismului,
- funcționarea sistemului nervos,
- reducerea oboselii și epuizării,
- crește absorbția fierului.
Produsul este supliment alimentar.