Burn4all Extreme – combinație eficientă de extracte naturale - pentru controlul greutății.
Burn4all Extreme conține până la 5 extracte naturale de plante atent selecționate din următoarele plante: portocală amară, arbore de ceai, cafea, garcinia și cacao.
Portocala amară (Citrus aurantium) cu proprietățile și gustul său, o veți găsi rar în magazin, deoarece cea mai mare parte este folosită pentru industria alimentară și farmaceutică. În Burn4all Extreme a fost folosit un extract de coajă de portocală amară, care conține până la 40% vitamina C și 0,25% sinefrină.
Ceaiul verde este un ceai adevarăt. Este obținut din frunze de arbore de ceai nefermentate (Camellia sinensis).
Cafeaua verde, defapt boabe de cafea verde neprăjite (Coffea arabica) sunt obținute din fructele coapte, roșii ale arborelui de cafea, arborele veșnic verde sau arbustul originar din Etiopia. Burn4all Extreme folosește un extract care conține până la 50% acid clorogenic.
Garcinia sau Garcinia cambogia este utilizată datorită conținutului ridicat de acid hidroxicitric (HCA), care conține până la 60% HCA, care este un inhibitor de ATP-citrat liază implicat în sinteza acizilor grași.
Datorită proprietăților sale, Garcinia cambogia contribuie la reglarea greutății corporale.
Arborele de cacao (Theobroma cacao) este un copac originar din America de Sud. Se folosesc semințe uscate si fermentate - boabe de cacao. Burn4all Extreme folosește un extract din această minunată plantă, datorită valoroasei theobrominei pe care o conține.
Boabele de cacao sunt semințe uscate fermentate ale unui copac sau arbore de cacao. Boabele sunt obținute din fructul de cacao (Theobroma cacao), prin care fructele, după fermentare, sunt curățate, uscate și desfăcute, iar sâmburii sunt îndepărtați și împărțiți în bucăți mici.
În capsulele Burn4all Extreme este adaugată L-tirozină și cofeină.
L- tirozina (4-hidroksifenilalanina) este un aminoacid de care celulele corpului nostru au nevoie pentru sinteza proteinelor.
Cofeina este un compus chimic organic, un alcaloid care se găsește în mod natural în boabele de cafea, frunzele de arbore de ceai și boabele de cacao. La fel ca și în multe alte plante - se știe că se găsește în mai mult de 60 de plante diferite.
Produsul este supliment alimentar.