O combinație grozavă dintre celebra plantă ayurvedică Guggul și ciuperca versatilă Pleurotus.
Guggul este rășina gălbuie a arborelui de smirnă (Commiphora wightii) care este folosită în Ayurveda de secole. Primele înregistrări despre aceasta se găsesc deja în Vede, care sunt cele mai vechi texte din lume. Folosit inițial ca tămâie, Guggul este acum cunoscut ca o substanță care poate fi consumată pentru proprietățile sale benefice.
În Ayurveda, se știe că Guggul reduce vata și kapha dosha, dar cu o utilizare mai frecventă poate crește pitta dosha*. Este de obicei folosit în combinație cu alte ierburi ayurvedice, deoarece acționează ca un purtător al altor plante în țesuturile mai profunde. La noi este cunoscut pentru faptul ca are un efect benefic asupra căilor respiratorii și are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, este folosit pentru a întări sistemul imunitar.
**Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent corespunzător în știința modernă.
Ciuperca de fag – o ciupercă comestibilă foarte apreciată în tradiția ayurvedică.
Ciuperca păstrăv de fag, sau Pleurotus ostreatus, este o ciupercă bine studiată care este comestibilă și crește și aici. Este apreciată în tradiția ayurvedică, unde este adesea folosită în diverse scopuri.
Capsule vegane cu adaos de cimbru pentru o performanță și mai bună!
Avantajele capsulelor Guggul + Pleurotus, marca Anatis:
- fără coloranți adăugați,
- potrivit pentru vegetarieni și vegani,
- fără zahăr adăugat,
- fără gluten și lactoză.
Produsul este supliment alimentar.