Hydrex Diagnostics

Termometru digital BABYSOFT pentru copii

Conținut: 1 bucată
OFERTA SĂPTĂMÂNII
59,99 lei
Nr. produs: HD30
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 16% la toate produsele din oferta noastră.
 • Produsul este în stoc
 • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 1,51 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Informații despre produs

General Utilizare Precauții
 • General

  Indicator de temperatură corporală BABYSOFT cu un motiv drăguț pentru bebeluși și un vârf moale.

   

  Termometrul electronic BABYSOFT cu motiv de ursuleț are un vârf flexibil, moale, care asigură o măsurare rapidă, sigură și precisă a temperaturii corpului. Măsurarea durează aproximativ 1 minut pentru măsurarea orală și 2 minute pentru măsurători rectale și axilare (sub braț).

  Temperatura măsurată este afișată pe ecranul LCD, iar sfârșitul măsurării este indicat printr-un semnal acustic. Termometrul BABYSOFT va emite un semnal sonor diferit la temperatură ridicată decât la temperatura normală a corpului:

  • temperatura corporală crescută (>37,8°C): 30 de bipuri scurte în 10 secunde,
  • temperatura normală a corpului: 10 bipuri lungi în 10 secunde.

   

  Termometru de calitate pentru copii cu un interval de măsurare între 32°C și 42,9°C.

   

  Avantajele termometrului digital BABYSOFT pentru copii:

  • măsurare extrem de precisă a temperaturii cu o abatere minimă de ±0,1°C,
  • vârful flexibil permite măsurarea confortabilă a temperaturii,
  • oprire automată după 10 minute de neutilizare,
  • schimbare ușoară a bateriei,
  • este impermeabil,
  • are marcaj CE.

   

  Produsul este în conformitate cu Directiva Dispozitive Medicale 93/42/EEC și cu standardul EN 60601-1-2 pentru dispozitivele medicale electrice. 

 • Utilizare

  Instrucțiuni de utilizare:

  1.    Pentru a porni termometrul, apăsați butonul ON/OFF. Ați pornit corect termometrul când auziți un bip scurt și toate simbolurile apar pe ecran.
  2.    Cu litera „M” în colțul din dreapta, va fi afișată ultima temperatură măsurată.
  3.    Când apare litera „L” și simbolul °C începe să clipească, înseamnă că termometrul este gata să măsoare temperatura.
  4.    Un semnal sonor și oprirea intermitentului °C înseamnă că măsurarea temperaturii este încheiată. 
  5.    Apăsați butonul ON/OFF pentru a opri dispozitivul. În caz contrar, dispozitivul se va opri automat după 10 minute.

   

  Măsurare:

  • Măsurarea temperaturii la subrat: Ștergeți axila cu un prosop uscat și puneți vârful termometrului în axilă. Așezați brațul lângă corp în poziția corectă. Timpul aproximativ de măsurare este de 2 minute, sfârșitul măsurării este indicat printr-un semnal sonor.
  • Măsurarea temperaturii în gură: Așezați vârful termometrului sub limbă, cât mai aproape de începutul limbii. Asigurați-vă că termometrul nu se mișcă. Închideți gura și respirați normal. Timpul aproximativ de măsurare este de 1 minut, sfârșitul măsurării este indicat printr-un semnal sonor.
  • Măsurarea temperaturii rectale: Aplicați o cantitate adecvată de gel pe bază de apă pe vârful termometrului. Apoi introduceți ușor vârful în deschiderea fundului pe jumătate din lungime sau până la o adâncime de cel mult 2 cm. Timpul aproximativ de măsurare este de 1 minut, sfârșitul măsurării este indicat printr-un semnal sonor.
  • Atenție: temperatura corporală normală și temperatura corporală ridicată diferă în funcție de locul de măsurare.

   

  Schimbarea bateriei: Bateria trebuie înlocuită când simbolul bateriei apare în colțul din dreapta jos al ecranului. Tip baterie: baterie alcalină rotundă LR41 1,5V sau baterie buton oxid de argint AG3.

  Instrucțiuni pentru înlocuirea bateriei: Scoateți capacul. Scoateți suportul bateriei cu aproximativ 18 mm. Scoateți bateria veche cu unealta adecvată și înlocuiți-o cu una nouă.

   

  Curățare: Înainte de utilizare și după fiecare utilizare, ștergeți termometrul cu o cârpă moale umezită cu o soluție de alcool izopropilic sau apă rece cu săpun. Poate fi înmuiat în apă sau alcool. Nu înmuiați prea mult timp. Nu sterilizați cu apă clocotită, gaz sau abur.

 • Precauții

  Precauții: Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare. Termometrul poate fi folosit numai sub supravegherea unui adult. Când vă luați temperatura, nu mergeți, fugiți și vorbiți. Când nu îl utilizați, depozitați termometrul în carcasa sa de protecție, într-un loc uscat și sigur. Nu expuneți termometrul la lumina directă a soarelui, umezeală, praf și temperaturi extreme. Nu fierbeți termometrul și aveți grijă să nu-l scăpați pe podea. Nu reparați niciodată termometrul singur și nu deschideți carcasa, cu excepția cazului în care schimbați bateriile.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
Termometru digital BABYSOFT pentru copii
59,99 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.