Capsule din plante Pippali BIO - suport ayurvedic pentru organism.
Pippali (Piper longum) sau piperul lung este o plantă cățărătoare zveltă, aromată, cu rădăcini lemnoase durabile. Frunzele și fructele sunt de culoare verde-negru. Fructele coapte și necoapte și rădăcina sunt folosite în dieta ayurvedică.
Capsule Cosmoveda conțin pulbere de fructe de pippali care este măcinată ușor și fin sub 40°C și provine din zonele ecologice din India și Sri Lanka. În plus, conține polifenoli (fitochimice bioactive) care modelează caracterul dosha* al plantelor sub formă de culori, gusturi și taninuri.
Fructele Pippali au multe proprietăți pozitive:
- ajută la menținerea sistemului imunitar și a apărării naturale a organismului,
- susține funcția pulmonară,
- susțin digestia.
Doza zilnică conține 3,3 g de pulbere din plante, din care 26 mg sunt polifenoli.
Conform tradiției ayurvedice, produsul reglează echilibrul armonios al doshas-urilor* prin echilibrarea celor 6 gusturi.
- Pippali oferă un gust picant
- Efect ayurvedic: Vata- Pitta+ Kapha-
- Denumire latină: Piper longum
- Denumire engleză: long pepper
- Alte denumiri: Indian long pepper, pipli
*Doshas (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent corespunzător în știința modernă.
Capsulele din plante BIO ale mărcii Cosmoveda sunt vegane, fără lactoză și gluten. Calitate superioară este garantată de producția ecologică și comerțul echitabil (Fair Trade).
Produsul este supliment alimentar.