COPII
APETITE - Sirop de poftă de mâncare pentru copii
-18%
7 doze
|
20 ml pe zi
 • supliment alimentar
 • pentru digestie și poftă de mâncare
 • aromă de zmeură
Produsul este ÎN STOC
Data expirării:  31.01.2026
Expedierea astăzi!
-+

Sau comandați la 0312 295 868

Credit
Câștigați cumpărând 1,24 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
PRIMAVARA – Beneficiați de 15% reducere la toate produsele din ofertă.
Reducere la cantitate
 • Despre produs

  Sirop pentru copii care stimulează pofta de mâncare și susține digestia.

   

  Aproape toți părinții, într-o anumită perioadă a dezvoltarii copilului lor, se confruntă cu refuzul mâncării sau lipsa poftei de mâncare la copiii lor. Deoarece copiii cresc și se dezvoltă în mod constant, este esențial să acționăm cât mai curând posibil atunci când încep să refuze mesele sau mâncarea. 

  APPETITE - Siropul pentru apetit pentru copii marca FutuNatura  este realizat pe baza de sirop de agave și îmbogățit cu multe extracte din plante care au un efect benefic în stimularea poftei de mâncare și susținerea digestiei celor mici.

   

  Formula blândă cu extracte din plante, creată special pentru micuți.

   

  În siropul pentru apetitul copiilor sunt ascunse până la 5 extracte de plante, și anume:

  • extract de fân grecesc sau triplata (Trigonella foenum-graecum), care susține apetitul și confortul digestiv,
  • extract de spirulina de alge albastre (Spirulina maxima), care este considerată un „superaliment” și susține funcționarea sistemului imunitar,
  • extract de chinină roșie (Cinchona pubescens) – ajută la creșterea poftei de mâncare în cazurile de pierdere a poftei de mâncare și susține digestia,
  • extract de cicoare sau floarea secarei (Cichorium intybus) - o plantă care susține funcționarea intestinelor, deoarece stimulează producția de sucuri digestive și are un efect benefic asupra florei intestinale
  • extract de năsturel (Nasturtium officinale), o plantă acvatică europeană cu o lungă istorie de utilizare în tradiția populară, unde este cunoscută și sub denumirile de brâncuță, măcriș de baltă sau năsturaș.

   

  În plus, siropul pentru poftă de mâncare conține și 2 antioxidanți - cupru și mangan.

   

  Mineralele cupru și mangan completează în mod optim această formulă pentru copii cu efectele lor pozitive. Ambele sunt antioxidanți, deoarece joacă un rol în protejarea celulelor de stresul oxidativ cauzat de diverși factori de mediu.

  În plus, ambele contribuie la eliberarea energiei metabolice, ceea ce înseamnă că ajută organismul să transforme alimentele (carbohidrați, proteine și grăsimi) în energia pe care organismul o poate folosi. 

  De asemenea, cuprul joacă un rol în funcționarea sistemului imunitar și contribuie la funcționarea sistemului nervos, la transportul fierului în organism și la menținerea țesutului conjunctiv normal. Manganul joacă, de asemenea, un rol în formarea țesutului conjunctiv și menținerea oaselor sănătoase.

   

  Siropul are o aromă delicioasă de zmeură, iar copiii se vor bucura de el.

   

  De ce sunt siropurile pentru copii marca FutuNatura sunt alegerea perfectă?

  • FutuNatura KIDS este o linie de produse atent concepută, creată pentru nevoile copiilor.
  • Siropul permite o dozare ușoară (în funcție de greutatea copilului), nu conține OMG-uri (organisme modificate genetic) și este potrivit și pentru copiii sub 3 ani la consultarea medicului.
  • APPETITE- Siropul de poftă de mâncare pentru copii are o aromă plăcută de zmeură, căruia copiii cu siguranță nu vor putea rezista.
  • Siropul nu conține alergeni precum ouă, pește, alune, soia, lapte și produse lactate, nuci, dioxid de sulf și sulfiți...
 • Utilizare

  Doza zilnică recomandată: 0,5 ml/kg greutate corporală. Doza zilnică maximă: 20 ml.

  Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, consultați medicul înainte de utilizare.

   

  Greutate copil (kg) 1 kg 5 kg 10 kg 40+ kg
  Doza zilnică (ml)  0,5 ml 2,5 ml 5 ml 20 ml
 • Ingrediente
    20 ml* % VNR**
  Extract de schinduf 270 mg ***
  Extract de spirulina 270 mg ***
  Extract de chinină roșie 270 mg ***
  Extract de cicoare  270 mg ***
  Extract de năsturel 270 mg ***
  Mangan  0,3 mg 15 %
  Cupru 0,3 mg 30 %

  *Doza zilnică maximă recomandată. **VNR = valoare nutrițională de referință. ***VNR nu este stabilit.

   

  Ingrediente: sirop de agave, glicerol (umplutură), concentrat de zmeură (Rubus idaeus L.), extract de schinduf (Trigonella foenum-graecum L.), extract de spirulina (Spirulina maxima Setch. și Garner), extract de chinină roșie (Cinchona pubescens Vahl) , extract de cicoare (Cichorium intybus L.), extract de nasturel (Nasturtium officinale R. Br.), aroma de zmeura, sorbat de potasiu (conservant), acid citric (regulator de aciditate), gluconat de mangan, gluconat de cupru.

  Cantitate netă: 150 ml

 • Precauții

  Precauții: Cantitatea sau doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Agitați înainte de administrare. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, consultați medicul înainte de utilizare. Datorită conținutului de ingrediente naturale, culoarea produsului poate varia ușor, ceea ce nu afectează calitatea produsului. A se păstra la o temperatură cuprinsă între 5 și 30 °C. După deschidere, se păstrează la frigider și se utilizează în decurs de 1 lună.

Recenzii de la utilizatorii noștri
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2023 | Be Healthy d.o.o. |
Harta site-ului