Uleiul de nucă de cocos presat la rece, care oferă organismului o sursă excelentă de energie.
Uleiul de cocos BIO evocă magia și armonia aromelor care sunt cu adevărat indispensabile în bucătăria și cosmeticele de zi cu zi.
Uleiul de cocos este obținut din nuci de cocos mature din producție ecologică, exclusiv prin presare mecanică la rece.
Uleiul de cocos este foarte stabil la temperaturi ridicate și, prin urmare, este ideal pentru gătit, coacere, prăjire. Poate fi folosit și ca o alternativă excelentă la margarină sau unt.
Uleiul nutritiv de nucă de cocos oferă preparatelor un gust distinctiv și indispensabil.
- Potrivit pentru wok, bucătărie asiatică și alte feluri de mâncare.
- Înlocuiește untul la gătit.
- În cantități mai mici, poate fi folosit și pentru îngrijirea pielii și a părului.
Organismul nostru nu stochează uleiul de cocos, ci îl folosește. Procesul de producție prin presare la rece a celor mai bune și mai proaspete nuci de cocos asigură păstrarea tuturor proprietăților benefice ale uleiului.
Uleiul, cu o aromă delicată și cu gust de nucă de cocos, devine lichid la o temperatură de peste 25°C, iar sub această temperatură este de culoare albă ca zăpada și în stare solidă.