Klember

Ceai de roiniță

Conținut: 15 x 2 g
OFERTA SĂPTĂMÂNII
9,99 lei
Nr. produs: KL06
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 15% la toate produsele din oferta noastră.
  • Produsul nu este în stoc
Credit
Câștigați cumpărând 0,28 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
  • General

    Ceai de roiniță - gust și miros plăcut.

     

    Ceaiul de roiniță a fost deja folosit de strămoșii noștri în diverse scopuri. Ceaiul este făcut din frunzele plantei, pe care le recunoaștem după mirosul și gustul lor caracteristic.

    Roinița (Melissa officinalis L.) este o plantă care era folosită ca mirodenie sau parfum. Numele său se traduce prin "albină" deoarece, datorită mirosului său îmbătător, este pur și simplu îndrăgită de către acestea. În secolul al XVII-lea, roinița era folosită pentru a face rachiu carmelitan și abia mai târziu oamenii au început să facă ceai din roiniță - adesea în combinație cu suc de lămâie, coriandru sau nucșoară.

     

    Avantajele consumului de ceai de roiniță:

    • băutură naturală de origine vegetală,
    • gust și miros plăcut,
    • lungă tradiție de utilizare,
    • excelent în combinație cu suc de lămâie,
    • preparare rapidă și ușoară.
  • Utilizare

    Utilizare: Peste plicul de ceai se toarna 0,25 l apă fierbinte (90°C) și se lasă 5-10 minute. Utilizați întotdeauna un plic nou de ceai pentru a face ceai de calitate. Se recomandă 2-3 căni de ceai pe zi.

  • Ingrediente

    Ingrediente:  frunze de Melissa officinalis.

    Conținut: 15 de pliculețe de ceai la 2 g

    Cantitate netă: 30 g

  • Precauții

    Precauții: A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 25 °C.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
Ceai de roiniță
9,99 lei
-+
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2024 | Be Healthy d.o.o. | Harta site-ului | Utilizarea cookie-urilor | Setări cookie