Pudră BIO Triphala - amalaki, bibhitaki și haritaki.
Triphala este un preparat tradițional din plante ayurvedice care este folosită în tradiția indiană de mii de ani. Numele în sanscrită (o limbă veche indiană) înseamnă „trei fructe”, deoarece în formula sa ascunde fructele a 3 plante și anume amalaki sau amla sau agrișă indiană (Phyllanthus emblica), bibhitaki sau bahaeda (Terminalia bellirica) și haritaki sau harad (Terminalia chebula).
Un amestec tradițional de 3 plante ayurvedice pentru a susține organismul!
Combinația acestor 3 fructe nu este întâmplătoare, deoarece în Ayurveda se consideră că deschid toate cele trei dosha-uri** în organism – datorită conexiunii lor sinergice, triphala este potrivită pentru toată lumea. Cele trei dosha-uri sunt:
- vata – asociat cu mișcarea și digestia,
- pitta – asociat cu focul și metabolismul,
- kapha – legat de greutate și de mișcarea substanțelor în tot corpul.
În plus, conține toate cele 5 gusturi recunoscute de Ayurveda (dulce, acru, amar, ascuțit și astringent), iar fiecare dintre ele are propriile sale proprietăți și efecte diferite asupra echilibrului dosha-urilor.
**Dosha-urile sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Din producție ecologică - fără lactoză, gluten, OMG, alergeni și aditivi.
Pulberea BIO Triphala FutuNatura se laudă cu ingrediente organice și nu conține gluten, lactoză, OMG-uri, alergeni sau aditivi. Este potrivită atât pentru vegetarieni, cât și pentru vegani.
Consumul acestei plante ayurvedice extraordinare este foarte simplu - amestecați într-un pahar cu apă sau ceai sau puteți adăuga și la diverse sucuri sau smoothie-uri.
Setul conține: 3x BIO Triphala pulbere, 200 g (total 600 g).
Vechiul preț reprezintă prețul pentru toate cele 3 produse cumpărate individual la prețuri obișnuite.