Xilitol - super alternativa zahărului alb obișnuit.
Xilitol de marcă Intenson este un tip de xilitol care provine de la marca apreciată Danisco, care se mândrește cu o reputație mondială. Asigură cea mai înaltă calitate, deoarece este fabricat din cele mai bune ingrediente, special selectate pentru cei mai exigenți utilizatori.
În ultima vreme, îndulcitorul xilitol este din ce în ce mai des întâlnit în gospodăriile noastre, deoarece reprezintă o excelentă înlocuire pentru zahărul alb obișnuit. Este mai puțin caloric și la fel de versatil ca zahărul, așa că se poate concura ușor cu acesta.
Îndulcitor cu conținut scăzut de calorii, din ce în ce mai des întâlnit în gospodăriile noastre.
Xilitolul poate fi folosit peste tot acolo unde ai folosi în mod obișnuit zahărul, de exemplu:
- la coacere de torturi, prăjituri și alte dulciuri,
- pentru îndulcirea cafelei, ceaiului și altor băuturi,
- în timpul gătitului și preparării mâncărurilor îndulcite.
Îndulcitor cu indice glicemic scăzut - potrivit și pentru persoanele aflate la dietă.
Xilitolul Danisco este obținut din scoarța de mesteacăn, fără a tăia copacii. Este o sursă naturală de xiloză, care apoi se cristalizează. Este adesea folosit de cei care doresc să piardă câteva kilograme, deoarece datorită indicelui glicemic scăzut provoacă o creștere mai mică a glucozei din sânge decât zahărul alb obișnuit.
Beneficiile produsului Xilitol - zahăr de mesteacăn de marcă Intenson:
- înlocuitor natural al zahărului cu un indice glicemic mai mic,
- solubilitate excelentă în toate lichidele,
- îndulcitor cu conținut scăzut de calorii, potrivit pentru toți,
- potrivit pentru vegetarieni și vegani, deoarece este obținut din scoarța de mesteacăn,
- contribuie la menținerea mineralizării dinților,
- 1 g de xilitol echivalează cu 1 g de zahăr alb.