SEXUALITATE ȘI FERTILITATE
Muira puama - arborele virilității
-13%
60 doze
|
1 capsulă pe zi
 • supliment alimentar
 • "​copacul virilității"
 • sexualitate
Produsul este ÎN STOC
Data expirării:  31.03.2025
Expedierea astăzi!
-+

Sau comandați la 0312 295 868

Credit
Câștigați cumpărând 1,93 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 17% la toate produsele din oferta noastră.
Reducere la cantitate
 • Despre produs

  Muira Puama STRONG - plăcere în pat în un mod natural.

   

  Muira Puama STRONG este o combinație perfectă de extracte din plante de Muira Puama și Damiana, pulbere de maca și zinc.

  Muira puama este un copac care se dezvoltă în pădurea tropicală amazoniană densă și umedă. Datorită proprietăților sale, este foarte popular printre băștinașii de acolo, care l-au numit și marapuama, muirapuama și miranta, care înseamnă „copacul virilității”.

  Damiana (botanic Turnera diffusa var. Aphrodisiaca) este un arbust de mărime mică, originar din regiunile subtropicale din America Centrală și de Sud. Datorită proprietăților sale excepționale, a fost deja apreciată de civilizația Maya.

  Maca (Lepidium meyenii) sau ginsengul peruvian este o plantă anuală care crește în Anzi la altitudini mari, unde este expusă condițiilor meteorologice severe și, prin urmare, este extrem de rezistentă. A fost deja folosită de războinicii incași, iar localnicii îl folosesc și astăzi și îl numesc „sfântul tubercul incaș”.

  Zincul ajută la menținerea nivelului normal de testosteron în sânge și are un rol important în fertilitate și reproducere. În plus, este un puternic antioxidant datorită rolului său în protejarea celulelor de stresul oxidativ.

   

  4 ingrediente active unice pentru cea mai bună performanță - pentru bărbați și femei!

   

  Viața sexuală este o parte a vieții de zi cu zi, care poate provoca stări proaste și certuri puternice. Pentru a evita acest lucru, alegeți Muiro puamo STRONG de la FutuNatura.

  Femeile de vârstă mijlocie folosesc Muiri puami, întrucât contribuie la echilibrul hormonal în timpul menopauzei și îi ameliorează simptomele, ajutând astfel la menținerea unor relații sexuale bune în perioada perimenopauzei și postmenopauzei.

 • Utilizare

  Doza zilnică recomandată: 1 capsulă. Luați întreaga capsula, înainte, în timpul sau după masă, cu mult lichid. 

 • Ingrediente
    1 capsulă
  (doză zilnică recomandată)
  % VNR* 
  (într-o capsulă)
  Extract Muira Puama 200 mg **
  Extract Damiana  100 mg **
  Pulbere de Maca  100 mg **
  Zinc 10 mg 100 %

  *VNR = valoare nutrițională de referință conform regulamentului (EU) nr. 1169/2011. **VNR nu este stabilit.

   

  Ingrediente: extract de muire puama (Ptychopetalum olacoides) 3:1, extract de damiana (Turnera diffusa) 3:1, pulbere de maca (Lepidium meyenii), hidroxipropilmetil celuloză (HPMC; înveliș capsule vegetale), celuloză microcristalină (umplutură), dioxid de siliciu (anti (anti -aglomerare), stearat de magneziu (antiaglomerant), oxid de zinc.

  Conținut: 60 de capsule

  Greutate netă: 30 g

 • Precauții

  Precauții: Cantitatea sau doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra bine închis, într-un loc uscat și la temperatura camerei până la 25° C.

Recenzii de la utilizatorii noștri
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2023 | Be Healthy d.o.o. |
Harta site-ului