Betaină HCL + pepsină - pentru metabolismul homocisteinei și al proteinelor.
Betaina este un aminoacid proteic simplu. Încă din secolul al XIX-lea, a fost izolat din sfeclă (Beta vulgaris), de la care își ia și numele. Se găsește, de asemenea, în mod natural în boabele de goji, tărâțe de grâu, germeni tineri, sfeclă, spanac și fructe de mare.
Betaina este importantă în organism, deoarece contribuie la metabolismul homocisteinei. Un efect eficient asupra acestui proces metabolic se obține cu un aport zilnic de 1,5 g de betaină. Homocisteina este un aminoacid din sânge care trebuie să fie prezent în organism în cantitatea potrivită.
Pepsina este o enzimă digestivă, cunoscută și sub numele de protează, care descompune proteinele. Proteaza este o enzimă care este foarte importantă pentru digestia alimentelor proteice în stomac. Atunci când este expusă la acidul clorhidric (HCl), prezent în acidul gastric, se transformă în pepsină.
Avantajele administrării de betaină HCL + pepsină:
- pentru digestia alimentelor bogate în proteine,
- pentru a susține metabolismul aminoacizilor din sânge al homocisteinei,
- doar 1 capsulă pe zi - pentru până la 4 luni de aport regulat.
1 capsulă conține 650 mg de betaină și 150 mg de pepsină.
Produsul este supliment alimentar.