Dr. Popov

Afine, fructe uscate, ceai

Conținut: 50 g
OFERTA SĂPTĂMÂNII
42,49 lei
Nr. produs: POP39
-+

Sau comandați la [email protected]

OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 15% la toate produsele din oferta noastră.
  • Produsul este în stoc
  • Data expirării: 07.02.2025
  • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 1,17 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
  • General

    Afine uscate - pentru prepararea ceaiului.

     

    Fructele albastru-violet ale afinului de pădure (Vaccinium myrtillus) sunt extrem de gustoase, așa că le așteptăm cu nerăbdare în fiecare lună de iunie, atunci când ele se coc.

    Datorită beneficiilor lor, afinele uscate sunt folosite pe tot parcursul anului pentru prepararea ceaiului.

     

    În cazul ceaiurilor din plante, prepararea și dozarea corectă sunt deosebit de importante. Regula de aur este ca acestea să fie întotdeauna proaspăt preparate și în conformitate cu instrucțiunile care se aplică plantei în cauză.

    Există trei moduri de preparare a ceaiului din plante.
    1. Infuzie: este cel mai comun mod de preparare a ceaiului din plante. Plantele uscate se infuzează cu apă clocotită la 90°C și după 5-15 minute, ceaiul se strecoară.
    2. Macerat: se prepară din plante foarte sensibile la căldură. Acestea se prepară cu apă la temperatura camerei și se lasă la infuzat peste noapte, după care ceaiul se strecoară.
    3. Decoct: preparat de obicei din rădăcini, scoarță sau semințe. Acestea se pun la fiert în apă rece și se fierb timp de 10-20 de minute, după care ceaiul se strecoară.

    Dacă doriți, puteți adăuga miere sau lămâie, dar numai atunci când ceaiul s-a răcit și este doar puțin călduț - aceasta este singura modalitate de a preveni distrugerea substanțelor benefice din miere și lămâie.

  • Utilizare

    Mod de administrare: se adaugă 1 linguriță de plantă la 250 ml de apă fierbinte, se fierbe timp de 3 minute, apoi se infuzează încă 15 minute.

  • Ingrediente

    Ingrediente: fructe de afine. 

    Cantitate netă: 50 g

  • Precauții

    Precauții: produsul nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

    Depozitare: uscat, la o temperatură de 5-25° C.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
Afine, fructe uscate, ceai
42,49 lei
-+
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2024 | Be Healthy d.o.o. | Harta site-ului | Utilizarea cookie-urilor | Setări cookie