BIO Boabe de cacao - din boabe criollo prăjite și decojite.
Arborele de cacao (Theobroma cacao), numit și arborele de cacao, este un arbore tropical veșnic verde. Este popular în principal pentru boabele sale, care sunt folosite de mii de ani pentru a produce cacao și unt de cacao.
Există diferite tipuri de boabe de cacao, dintre care cele mai populare sunt 3: forastero, criollo și trinitario. Cel mai apreciat, dar și cel mai rar, este grupul criollo. Aceste boabe sunt considerate a fi extrem de aromate și mai puțin amare.
BIO Boabele de cacao zdrobite FutuNatura sunt obținute din boabe de cacao criollo prăjite și decojite.
Fulgii de cacao zdrobiți sunt un topping excelent pentru orez, semolă sau terci de orez cu lapte.
BIO Boabele de cacao Criollo zdrobite de la FutuNatura pot fi folosite într-o varietate de moduri:
- ca acompaniament la un shake sau un smoothie,
- ca glazură (pentru semolă de lapte, orez cu lapte, fulgi de ovăz, deserturi etc.),
- pentru coacere (biscuiți, fursecuri, prăjituri etc.),
- ca ingredient în sosuri pentru mâncăruri sărate,
- pentru o budincă de chia cu ciocolată delicioasă,
- pentru prepararea produselor tartinabile de casă și a ciocolatei de casă.
Setul conține: 3x BIO Boabe de cacao criollo zdrobite, 250 g (total 750 g).
Vechiul preț reprezintă prețul pentru toate cele 3 produse cumpărate individual la prețuri obișnuite.