BIO Pulbere Matcha - pentru prepararea unui ceai adevărat.
Matcha diferă de alte ceaiuri reale în procesul de cultivare. Cu 20 de zile înainte de culegerea frunzelor de ceai (Camellia sinensis), acoperă tufișurile cu prelate, astfel încât să nu fie atinse de lumina directă a soarelui. Acest lucru încetinește creșterea lor și conținutul de clorofilă din ele crește, determinându-le să capete o culoare verde și mai închisă.
Deoarece producția sa este destul de solicitantă și randamentul este relativ mic, matcha este puțin mai scumpă.
Japonezii beau în mod tradițional ceai matcha la ocazii speciale, iar în lumea occidentală, această băutură verde este populară datorită substanțelor pe care le conține. Spre deosebire de ceaiul verde obișnuit, ceaiul matcha nu este filtrat sau strecurat în timpul preparării, ceea ce păstrează mai multe substanțe esențiale pe care le conține.
Ceaiul Matcha este bogat în vitamina C și conține polifenoli de ceai.
Datorită culorii sale atractive, devine tot mai populară în gătit - de exemplu, în prepararea deserturilor (o puteți adăuga la un biscuit sau cremă sau o puteți folosi la fel ca și cacao adevărat).
Îl puteți prepara ca un cappuccino matcha sau îl puteți adăuga la un smoothie și înlocuiți cafeaua de dimineață cu el. În acest fel, veți fi alimentat de la primele ore cu energie și substanțele valoroase pe care le conține.
Setul conține: 3x BIO Pulbere de Matcha,100 g (total 300 g).
Vechiul preț reprezintă prețul pentru toate cele 3 produse cumpărate individual la prețuri obișnuite.