Ulei din cod - o sursă naturală de acizi grași omega-3 EPA și DHA.
Codul sau codul de Atlantic (Gadus morhua) este un pește marin din familia codului, care se găsește în principal în Atlanticul de Nord (de unde și denumirea de cod de Atlantic). Este un pește marin de dimensiuni mari, utilizat în principal în scopuri culinare, deoarece preparatele din cod sunt o specialitate în multe bucătării.
De asemenea, codul devine din ce în ce mai popular pentru producția de ulei de înaltă calitate din pește, deoarece din ficatul său se extrage ulei, care este o sursă de acizi grași omega-3. Aceștia sunt acizi grași esențiali pe care organismul nostru nu îi poate produce singur, așa că trebuie să îi luăm din alimente.
Uleiul extras din ficatul de pollock conține doi acizi grași omega-3, și anume:
- EPA - acid eicosapentaenoic și
- DHA - acid docosahexaenoic.
Capsule cu vitamina A și vitamina D3 - pentru sistemul imunitar, oase, piele, ochi.
Capsulele cu ulei din cod (cod de Atlantic) conțin, de asemenea, retinol / vitamina A și colecalciferol / vitamina D3, vitamine care sunt implicate în multe funcții importante din organism.
- Vitamina A joacă un rol important în sistemul imunitar, în metabolismul fierului, în menținerea acuității vizuale, în specializarea celulelor și ajută la menținerea sănătății mucoaselor și a pielii.
- Vitamina D joacă un rol în diviziunea celulară, contribuie la menținerea oaselor sănătoase, la funcția musculară, la menținerea dinților sănătoși, la funcția imunitară, la absorbția normală a calciului și a fosforului și la păstrarea unor niveluri normale de calciu în sânge.
Produsul este supliment alimentar.