Cosmoveda

BIO ceai verde Sencha

Conținut: 25x1.8g
OFERTA LUNII
29,99 lei
Nr. produs: CV115
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTA LUNII – Profitați de o reducere de 10% la toate produsele din oferta noastră.
 • Produsul este în stoc
 • Data expirării: 15.04.2027
 • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 0,86 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
 • General

  Ceai verde Sencha - cel mai popular ceai verde din Japonia.

   

  Arborele de ceai (Camellia sinensis) cunoscut și ca arbore de ceai adevărat sau tufa de ceai provine din India. Crește până la o înălțime de 16 metri, dar a fost cultivat ca tufă joasă de mulți ani. Frunzele plantei sunt folosite pentru ceai. Dacă din ele se va produce ceai verde, alb, negru, oolong sau pu-erh depinde de procesarea lor. Pentru ceaiul verde, frunzele sunt tratate termic pentru a preveni oxidarea.

  Ceaiul verde Sencha are un gust cu adevărat unic, deoarece frunzele sunt culese devreme - între aprilie și mai. În Japonia, se bea cald în lunile mai reci și se răcește înainte de a fi băut în lunile mai calde. Faptul că peste 80% din tot ceaiul verde Sencha este produs chiar acolo arată, de asemenea, că este cel mai popular ceai verde din Japonia.

   

  BIO ceai marca Cosmoveda este vegan, fără lactoză și gluten. Plantele sunt tocate mai grosier, fără aditivi aromatici și ambalate într-un ambalaj natural (pliculețe de ceai din amidon de porumb, fără sfoară și frunze). Calitatea superioară este garantată de producția ecologică și comerțul echitabil (Fair Trade). Pentru bucătărie și nutriție ayurvedică echilibrată.

 • Utilizare

  Instrucțiuni de preparare: Turnați apa fierbinte (70-80°C) peste pliculețul de ceai. Așteptați 3-4 minute. Îndulciți după gust și savurați.

 • Ingrediente

  Ingrediente: frunze de ceai verde "Sencha"* (Camellia sinensis). *din producție ecologică certificată. SI-EKO-002, agricultură din afara UE.

  Origine: Germania

  Conţinut: 25  pliculețe de ceai de 1,8 g

  Cantitate netă: 45 g

 • Precauții

  Precauţii: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
BIO ceai verde Sencha
29,99 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.