AMINOACIZI
5 HTP pentru somn - hormonul fericirii, serotonină
-22%
60 doze
|
1 capsulă pe zi
 • supliment alimentar
 • ingrediente naturale
 • cu L-tirozină și acid glutamic
Produsul este ÎN STOC
Data expirării:  30.11.2024
Expedierea astăzi!
-+

Sau comandați la 0312 295 868

Credit
Câștigați cumpărând 1,93 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
PRIMAVARA – Beneficiați de 15% reducere la toate produsele din ofertă.
Reducere la cantitate
 • Despre produs

  5-HTP natural din planta Griffonia pentru a susține funcționarea sistemului nervos.

   

  Griffonia (Griffonia simplicifolia), numită și fasole neagră africană, este o leguminoasă care provine din Africa centrală și poate crește până la 3 metri înălțime. 

  Griffonia susține funcționarea sistemului nervos, iar semințele sale conțin compusul vegetal 5-hidroxitriptofan sau 5-HTP, care este un α-aminoacid neproteinogen. În organism, 5-HTP este un element important pentru sintetizarea serotoninei și melatoninei.

   

  Griffonia 5-HTP este un supliment alimentar natural și nu creează dependență (nu creează adicție) și nu crește toleranța (nu este necesar să creșteți doza).  

   

  Griffonia 5-HTP conține un extract de griffonia complet natural cu până la 98 % 5-HTP. Importanții aminoacizi L-tirozină și acid glutamic sunt adăugați pentru efecte sinergice mai mari. 

  L-tirozina (4-hidroxifenilalanina) este un aminoacid prezent în alimentele bogate în proteine, cum ar fi carnea, produsele lactate, unele nuci, semințe etc.

  Acidul glutamic este unul dintre aminoacizii proteinogeni - cei care produc proteine ​​în organism. În plus, este un precursor (precursor) în sinteza neurotransmițătorului GABA. Sarea acestui acid este cel mai abundent neurotransmițător excitator din sistemul nervos la vertebrate.

   

  5-HTP este extrem de ușor de utilizat.

   

  Este destinat persoanelor care doresc:

  • să susțină în mod natural funcționarea sistemului nervos,
  • să susțină în mod natural bunăstarea și
  • aportul în organism a mai multor nutrienți conținuți în suplimentul alimentar Griffonia 5 HTP. 
 • Utilizare

  Mod de administrare: 1 capsulă. Luați întreaga capsula, cu suficient lichid, înainte sau în timpul mesei.

 • Ingrediente
    1 capsulă
  (doza zilnică recomandată)
  Griffonia simplicifolia (extract) 102 mg
      - din care 5-HTP 100 mg
  L-tirozină 100 mg
  Acid glutamic 50 mg

   

  Ingrediente: pudră de orez (agent de încărcare), extract de semințe de Griffonia simplicifolia (98% 5-HTP), L-tirozină, HPMC - hidroxipropil metilceluloză (înveliș al capsulei), acid glutamic, stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerare).

  Conținut: 60 de capsule

  Greutate netă: 29,1 g

 • Precauții

  Precauții: Nu trebuie depășită cantitatea sau doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! În primele 7 până la 10 zile de utilizare, la consumat poate apărea o senzație de greață, după care astfel de simptome dispar. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate sau mame care alăptează. Nu utilizați împreună cu medicamente pentru metabolismul serotoninei (MAOI, SSRI), L-triptofan, melatonină sau produse care conțin sunătoare. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui, la o temperatura intre 5 si 25°C. 

Recenzii de la utilizatorii noștri
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2023 | Be Healthy d.o.o. |
Harta site-ului