cumpărături este gol!

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a vă oferi conținut personalizat. Unele cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea corectă a site-ului, iar altele sunt opționale și pot fi folosite pentru personalizarea reclamelor. Mai multe informații
Condimentele dau preparatelor un gust plăcut și sunt inima bucătăriei ayurvedice. În Ayurveda, ele sunt asociate cu echilibrul celor șase gusturi și echilibrul dosha-urilor. Dosha-urile (vata, pitta și kapha) sunt principii ayurvedice care nu au un echivalent adecvat în știința modernă.
Pippali sau piper lung poate fi folosit ca piperul negru. Are un gust arzător și picant, asemănător cu un amestec de piper alb, nucșoară, cuișoare și cardamom. Gustul său este dulce - cald.
Ingrediente: pippali organic, măcinat. Din producție ecologică certificată. DE-EKO-003. Agricultură din afara UE.
Origine: India
Cantitate netă: 35 g
Precauţii: A se păstra într-un loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.
Luni - Joi: 8.00 - 16.00
Vineri: 8.00 - 14.00
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.
Posibilitate plată cu cardul. Protecție garantată a datelor personale prin criptare SSL.