Farmaceutici Dottor Ciccarelli

Eliminator de negi

Conținut: 75 ml
OFERTA LUNII
74,99 lei
Nr. produs: CI13
-+

Sau comandați la 0312 295 868

OFERTA LUNII – Profitați de o reducere de 10% la toate produsele din oferta noastră.
 • Produsul este în stoc
 • Data expirării: 31.10.2026
 • Expedierea din depozit astăzi!
Credit
Câștigați cumpărând 2,06 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
Cadou la comanda peste 249 LEI
Modalități de plată
paymentsModalități de plată
Preț transport
Fan Courier Express

Informații despre produs

General Utilizare Ingrediente Precauții
 • General

  Îndepărtarea verucilor - pentru negii de pe mâini sau picioare.

   

  Negii, sau verucile virale, sunt excrescențe pe piele care sunt cauzate de o serie de motive diferite. Acestea se răspândesc cel mai frecvent pe palmele mâinilor sau pe tălpile picioarelor - veruci plantare - dar pot apărea și în alte părți ale corpului.

  Deoarece sunt virale, acestea pot fi transmise și se pot multiplica sau răspândi în alte părți ale corpului foarte repede. Prin urmare, este extrem de important să se aleagă o metodă adecvată de îndepărtare, deoarece, în caz contrar, starea se poate înrăutăți. 

   

  Crioterapia - o metodă eficientă pentru îndepărtarea negilor.

   

  Crioterapia este una dintre cele mai populare metode de tratare a negilor. Îndepărtează eficient negii prin înghețarea lor (la o temperatură de -45 °C) la rădăcină, ceea ce face ca aceștia să se usuce treptat și să cadă sau să dispară.

  Îndepărtătorul de veruci îndepărtează negii mici după prima aplicare, în timp ce negii cu rădăcini adânci sau încăpățânați necesită, de obicei, tratamente suplimentare (2 sau 3).

   

  Cum să "evitați" negii?

  • Asigurați-vă o bună igienă - spălați-vă pe mâini în mod regulat.
  • Purtați pantofi și nu mergeți desculți în băile publice, în saune și în bazele sportive.
  • Folosiți numai pantofii, papucii și alte tipuri de încălțăminte proprii.
  • Spălați-vă bine pe mâini după ce ați atins o persoană cu negi.

   

   

  Timodore® este o linie de produse pentru îngrijirea și confortul picioarelor creată de Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Acesta include produse de calitate bazate pe ingrediente active naturale. În cadrul gamei găsim o serie de dispozitive medicale inovatoare, produse cosmetice și deodorante pe bază de extracte de cimbru.

 • Utilizare

  Instrucțiuni de utilizare: 

  1. Scoateți capacul de protecție.
  2. Introduceți vârful buretelui (duză) în orificiul din partea de sus, atât de adânc încât să rămână vizibilă doar jumătate din duză.
  3. Puneți ușor capacul fără a apăsa, astfel încât urechile albastre din plastic să fie încă vizibile.
  4. Întoarceți recipientul cu susul în jos și apăsați capătul capacului pe o suprafață plană timp de 3-5 secunde pentru a înmuia duza cu conținutul.
  5. Țineți recipientul cu susul în jos pentru încă 10-15 secunde.
  6. Țineți produsul cu fața în jos și scoateți din nou capacul. Înainte de a vă apropia de mamelon, asigurați-vă că nu se scurge lichid din mamelon. În caz de picurare, ștergeți cu grijă excesul de lichid cu o cârpă și aveți grijă să nu picurați pe piele.
  7. Așezați vârful duzei (buretelui), care este umplut cu lichid și nu picură, timp de 40 de secunde în mijlocul mameloanului. Nu apăsați.
  8. Negul se va desprinde sau se va desprinde după aproximativ două săptămâni.

 • Ingrediente

  Ingrediente: butan, propan, izobutan, dimetileter.

  Conținut: bidon de gaz lichefiat, 12 duze (bureți), instrucțiuni de utilizare scrise și ilustrate.

  Cantitate netă: 75 ml

 • Precauții

  Precauții: Recipient sub presiune. Dacă se încălzește, se poate sparge. Protejați de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi de peste 50 °C. Nu perforați sau ardeți produsul după utilizare. Nu pulverizați în foc sau în alte surse de aprindere. A se păstra departe de sursele de aprindere. Nu fumați în timpul utilizării produsului. În absența unei ventilații adecvate, se pot forma amestecuri de gaze explozive. Aerisiți bine încăperea după utilizare. Aruncați numai cutiile de conserve complet goale. Nu pulverizați în ochi. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă și soluție salină. Se aplică numai pe sfârcuri. A nu se utiliza în caz de diabet zaharat. Nu se utilizează la copii cu vârsta sub 4 ani. A nu se utiliza pe alte formațiuni decât negii. Dacă aveți întrebări sau îndoieli cu privire la creștere sau formare, consultați medicul dumneavoastră. Utilizarea necorespunzătoare a produsului poate provoca arsuri sau leziuni ale pielii. Dacă gazul lichid se scurge pe pielea din jurul negilor, întrerupeți imediat tratamentul, ștergeți gazul lichid cu o cârpă curată și consultați un medic. Nu utilizați până când nu este montat dispozitivul de fixare. Urmați cu atenție instrucțiunile. Nu aruncați ambalajul sau instrucțiunile de utilizare decât după ce spray-ul a fost consumat.

Probiotic - gumă cu culturi microbiologice.
Eliminator de negi
74,99 lei
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.