Proteine din zer - cu aromă de căpșuni și banane.
Proteinele se numără printre macronutrienții cheie care sunt importanți pentru toată lumea, în special pentru cei care sunt activi fizic, deoarece contribuie la:
- creșterea masei musculare,
- menţinerea masei musculare şi
- menținerea oaselor sănătoase.
26,2 g de proteine într-o porție de produs!
Proteinele WHEY din zer cu aromă de căpșuni și banană conțin concentrat de proteine din zer și se laudă cu un conținut ridicat de proteine, deoarece conțin până la 26,2 g de proteine per porție (1 porție = 30 g). În plus, se caracterizează printr-o valoare biologică ridicată a proteinelor.
Valoarea biologică sau BV este raportul dintre cantitatea de proteine stocată sau reținută de organism și cantitatea totală de proteine digerate și absorbite.
Zerul este un produs secundar de înaltă calitate în producția de brânză din lapte. Conține multe proteine, care sunt absorbite rapid de organismul nostru, motiv pentru care este un ingredient popular în suplimentele sportive.
Noul ingredient ascuns în mâncărurile preferate - pentru un gust și mai bun și o masă echilibrată!
Proteinele sunt macronutrienți foarte populari în zilele noastre, deoarece sunt parte integrantă a unei diete echilibrate și toți cei care sunt activi fizic în mod regulat acordă o atenție deosebită aportului lor. Tocmai de aceea, pulberea proteică este o alegere populară, deoarece facilitează monitorizarea aportului de proteine și, în același timp, reprezintă o modalitate simplă și gustoasă de a adăuga proteine în dietă.
Posibilitățile de preparare a proteinelor din zer sunt nesfârșite și nu se termină doar cu shake-uri proteice. Le puteți include în mesele dumneavostră ca adaos la feluri de mâncare pentru mai multe proteine, de exemplu în fulgi de ovăz, clătite, smoothie-uri sau ca ingredient în rețete cu proteine și fit (înghețată, fursecuri, pâine, brioșe, biscuiți și alte produse de patiserie).
Dacă pachetul de 908 g nu este suficient, este disponibil și pachetul XXL de 2270 g>>.
Produsul este supliment alimentar.