Ceai roșu Pu-Erh - cel mai bun ceai ca gust și aromă.
Arborele de ceai (Camellia sinensis) cunoscut și ca adevăratul arbore de ceai sau tufa de ceai provine din India. Crește până la o înălțime de 16 metri, dar a fost cultivat ca tufă joasă de mulți ani. Frunzele plantei sunt folosite pentru ceai. Dacă se va produce ceai verde, alb, negru, oolong sau pu-erh depinde de modul de procesare.
Frunzele arborelui de ceai pentru ceaiul Pu-Erh se fermentează după recoltare și apoi se lasă să îmbătrânească într-un mediu umed. Cu cât ceaiul îmbătrânește mai mult, cu atât este mai valoros. Gustul și aroma se îmbunătățesc de-a lungul anilor. Conform filozofiei chineze, ceaiul Pu-Erh are proprietăți ying yang.
Datorită procesului său unic de producție și proprietăților, gustului și aromei sale, ceaiul Pu-Erh este cunoscut și ca „regele ceaiurilor”.
BIO ceai marca Cosmoveda este vegan, fără lactoză și gluten. Ierburile sunt tocate mai grosier, fara aditivi aromatici si ambalate in ambalaje naturale (pliculețe de ceai din amidon de porumb, fără sfoară și frunze). Calitatea superioară este garantată de producția ecologică și comerțul echitabil (Fair Trade). Pentru bucătărie și nutriție ayurvedică echilibrată.