Îndulcitorul natural eritritol este cel mai bun înlocuitor al zahărului - fără calorii!
Eritritolul este cel mai bun înlocuitor al zahărului, deoarece se prezintă sub formă de cristale mici și are o structură similară cu cea a zahărului tradițional.
În plus, îl putem folosi pentru îndulcire într-o cantitate relativ egală cu cea a zahărului tradițional, având aproximativ 75% din dulceața acestuia din urmă. Prin urmare, putem înlocui cu ușurință zahărul tradițional în diverse rețete care necesită gătire.
În comparație cu zahărul convențional, acesta are numeroase avantaje: nu are calorii, are un indice glicemic de 0, ceea ce îl face potrivit pentru diabetici. În plus, nu dăunează dinților și nu contribuie la apariția cariilor dentare. Consumul de alimente și băuturi care conțin eritritol în loc de zahăr ajută la menținerea mineralizării dinților.
Consumul de alimente și băuturi care conțin eritritol în loc de zahăr determină o creștere mai mică a nivelului de zahăr din sânge în comparație cu alimentele și băuturile care conțin zahăr. Pentru a obține acest efect, cel puțin 30 % din zahărul din alimente sau băuturi ar trebui înlocuit cu îndulcitor de masă pe bază de eritritol.
Este un îndulcitor 100% natural, deoarece se găsește în fructe, legume, semințe de plante și ciuperci. Este potrivit pentru oricine urmează un stil de viață KETO, PALEO sau LCHF.
De ce să folosiți îndulcitorul eritritol sub formă de tablete marca Intenson:
- 100% natural,
- 0 calorii,
- ca formă și dulceață, cel mai bun substitut al zahărului convențional,
- potrivit pentru diabetici (IG=0),
- vegan,
- potrivit pentru dietele KETO și LCHF,
- după ingestie, este eliminat rapid din organism,
- pentru îndulcirea băuturilor, smoothie-urilor, fructelor, înghețatei,
- excelent pentru coacere și gătit.
Producătorul Intenson dorește să facă totul pentru a se asigura că produsul lor convinge prin calitate, motiv pentru care este producția se face cu o atenție deosebită, menținându-se cele mai înalte standarde în producția de materii prime și ambalaje.