Cocos dulce – pentru toți iubitorii de nucă de cocos și bucătărit!
Palmierul de cocos (Cocos nucifera) este numit și „arborele vieții” datorită utilizării pe scară largă în Asia și Pacific. Totul, de la zahăr, ulei, lapte până la făină, se obține din acest palmier și din fructele lui. Setul Cocos dulce conține astfel trei produse extrem de populare - zahăr de cocos, ulei de cocos și făină de cocos măcinată fin:
- zahărul de cocos este folosit ca alternativă la zahărul alb,
- făina de cocos măcinată fin este un înlocuitor excelent pentru toate tipurile de făină care conțin gluten,
- uleiul de cocos este versatil, este folosit atât în cosmetică, cât și în bucătărie - este potrivit pentru prăjit, wok, gătit și coacere.
- Se obține din nectarul florilor de cocos.
- Se caracterizează printr-un gust plin, dar delicat, care amintește de caramel.
- Se folosește în același raport și în același scop ca și zahărul obișnuit.
Mod de utilizare: Zahărul de cocos poate fi folosit în locul zahărului obișnuit pentru a îndulci băuturile, deserturile și toate celelalte feluri de mâncare sau pentru a echilibra gustul mâncărurilor sărate.
Ingrediente: 100 % zahăr de cocos, din producție certificată ecologic. SI-EKO-002. Agricultura în afara UE.
Origine: Indonezia
Greutate netă: 1000 g
Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Deoarece este un produs natural, valorile nutriționale pot varia între loturile individuale. Închideți bine ambalajul după fiecare utilizare pentru a preveni contaminarea produsului. A se depozita într-un loc uscat, la o temperatură de până la 20 °C.
>> Aici puteți afla mai multe informații despre produs.
- Se obtine prin presarea la rece a nucii de cocos proaspătă.
- Conține acid lauric, care este un acid gras saturat și aparține grăsimilor MCT.
- Poate fi folosit pentru a găti toate tipurile de mâncare - dulci și sărate.
Utilizare: Uleiul de nucă de cocos este versatil în aplicațiile culinare și este, de asemenea, potrivit ca ulei natural pentru îngrijirea pielii. Deoarece poate rezista la temperaturi ridicate, este potrivit pentru coacere și prăjire.
Ingrediente: ulei de cocos extravirgin 100 % din productie ecologica certificata. LK-BIO-149. Agricultura în afara UE.
Origine: Sri Lanka
Cantitate netă: 500 ml
Produsul nu conține gluten și OMG-uri (organisme modificate genetic).
Precauții: Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de mirosurile puternice. După deschidere, utilizați ustensile curate și uscate pentru a preveni deteriorarea rapidă a uleiului rămas.
>> Aici puteți afla mai multe informații despre produs.
- Se obtine din nuci de cocos, are un miros caracteristic de nucă și un gust plăcut.
- Are un conținut ridicat de fibre alimentare - ideală pentru gătit și coacere.
- Deoarece nu conține gluten, este o alternativă excelentă la făina cu gluten.
Utilizare: Este ideală pentru gătit și copt. Este, de asemenea, potrivită pentru îngroșarea supelor și sosurilor.
Ingrediente: 100 % făină de nucă de cocos fin măcinată, provenită din producție ecologică certificată. LK-BIO-149. Agricultura în afara UE.
Origine: Sri Lanka
Greutate netă: 500 g
Avertisment: Acest produs nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. Folosiți tacâmuri curate și uscate după deschidere și închideți bine recipientul după fiecare utilizare pentru a preveni deteriorarea.
>> Aici puteți afla mai multe informații despre produs.
Setul conține: BIO Zahăr de cocos + BIO Ulei de cocos, extravirgin + BIO Făină de cocos, măcinată fin.
Vechiul preț reprezintă prețul pentru toate cele 3 produse cumpărate individual la prețuri obișnuite.