Schinduf – o tinctură fără alcool, pe care organismul o utilizează eficient.
Schinduful (Trigonella foenum-graecum L.) este o plantă anuală din familia leguminoaselor. Se mai numește și fân grecesc sau sfindoc. Cele mai utile sunt semințele de schinduf, care au un gust picant și o aromă puternică.
Semințele sunt populare în tradiția ayurvedică. Acestea sunt un condiment important și un ingredient esențial în curry, în special în mâncărurile indiene.
Tinctura marca Bioherba conține schinduf și glicerină. Glicerina este un lichid incolor și inodor care este puțin mai vâscos decât apa.
Marele avantaj al tincturii din schinduf este că organismul absoarbe mai repede lichidul și îl folosește mai bine și, în același timp, ingredientele importante pe care le conține se păstrează mai bine atunci când se prepară tinctura.
Pentru o eficacitate suplimentară, conține și vitamina B6 – joacă un rol în reglarea funcționării hormonilor!
Pe lângă fânul grecesc, tinctura conține și vitamina B6, care este importantă pentru organismul nostru, deoarece participă la diferite procese din organism. Contribuie astfel la / joacă un rol în:
- eliberarea de energie în metabolism,
- funcționarea sistemului imunitar și nervos,
- funcționarea psihologică normală,
- reglarea funcției hormonale,
- metabolismul proteinelor și glicogenului,
- reducerea oboselii și epuizării,
- formarea globulelor roșii.
Doza zilnică de tinctură corespunde la 140 mg de schinduf.
Tinctură din schinduf:
- nu conține alcool,
- ambalajul din sticlă permite o dozare ușoară a picăturilor,
- picăturile sunt pur și simplu amestecate cu apă și, apoi băute.
Produsul este supliment alimentar.