SEXUALITATE ȘI FERTILITATE
Maca și ginseng pentru a susține sexualitatea
-10%
 • suplimente alimentare
 • pentru bărbați și femei
 • suport natural
Produsul este ÎN STOC
Expedierea astăzi!
-+

Sau comandați la 0312 295 868

Credit
Câștigați cumpărând 3,58 lei
Facilități
Livrare gratuită peste 199 LEI
OFERTA SĂPTĂMÂNII - Profitați de o reducere de 17% la toate produsele din oferta noastră.
Reducere la cantitate
 • Despre produs

  Cel mai bun set pentru un suport natural și eficient al activității sexuale!

   

  Sexualitatea reprezintă o parte importantă a vieții unei persoane, dar și o parte importantă a unui parteneriat. Activitatea sexuală naturală este condiționată de diverși factori care influențează dorința sexuală, potența, performanța....

  Setul EXTRA STRONG conține 2 produse de înaltă calitate de la marca FutuNatura, care au un efect pozitiv asupra sexualității. Extractele foarte concentrate de maca și ginseng sunt suplimente alimentare excelente pentru el și pentru ea.

   

  Maca 20:1 Extra Strong, 120 capsule

  • Maca (Lepidium meyenii) este o plantă longevivă, care se dezvoltă în condiții extreme în Anzi.
  • Susține dorința sexuală, potența și performanța sexuală.
  • 1 capsulă conține un extract extrem de concentrat într-un raport de 20:1, ceea ce corespunde la 8000 mg de plantă proaspătă!

   

  Administrare recomandată: Luați câte o 1 capsulă pe zi cu suficient lichid. Se recomandă administrarea dimineața, înainte de masă.

  Ingrediente: Maca (Lepidium meyenii) 80% - extract uscat din rădăcină 20:1, înveliș de capsulă vegetală (HPMC - hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de titan (colorant)), celuloză microcristalină (agent de încărcare), săruri de magneziu ale acizilor grași (agent antiaglomerant), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant). Poate conține: Lapte, soia.

  Precauții: Doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentul alimentar nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu este recomandat pentru copii. Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care iau medicamente trebuie să consulte un medic înainte de administrare. A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

  >> Aici puteți afla mai multe informații despre produs.

   

  Ginseng, 60 capsule

  • Ginsengul (Panax ginseng) este o plantă perenă cu rădăcini cărnoase, care poate fi găsită în zonele cu climă rece.
  • Susține sexualitatea, vitalitatea și performanța mentală.
  • Fiecare capsulă conține 100 mg de extract uscat de rădăcină de ginseng.

   

  Administrare recomandată: Se ia 1 capsulă în timpul mesei, cu suficient lichid.

  Ingrediente: Celuloză microcristalină (agent de încărcare), ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) - extract uscat de rădăcină, înveliș de capsulă vegetală (HPMC - hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de titan (colorant)), săruri de magneziu ale acizilor grași (agent de separare), dioxid de siliciu (agent de separare). Poate conține: Lapte, soia.

  Precauții: Doza zilnică recomandată nu trebuie să fie depășită. Suplimentul alimentar nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu este potrivit pentru copii și pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Administrarea nu este recomandată în caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingrediente. Pentru o utilizare regulată mai lungă de 3 luni, consultați un medic. Se păstrează într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei.

  >> Aici puteți afla mai multe informații despre produs.

   

  Setul conține: Maca 20:1 Extra Strong 8000 mg, 120 capsule și Ginseng, 60 capsule.

  Prețul vechi reprezintă prețul pe care l-ați plăti, dacă ați cumpăra ambele produse separat la prețul obișnuit.

Recenzii de la utilizatorii noștri
Drepturi de autor și copiere; 2012 -2023 | Be Healthy d.o.o. |
Harta site-ului